Tervetuloa Uivan uutislaiturille!

Täältä löydät Helsingin Uivan venenäyttelyn lehdistötiedotteet, uutiset, tiedotustilaisuudet ja Uivaan osallistuvien yritysten tiedotteet.

Linkki Uivan kuvapankkiin

2 days ago

Uiva Flytande

Vielä tänään ennenäkemätön mahdollisuus päästä kokeilemaan yli 40 venettä – ja täysin ilmaiseksi. Suomen suurin veneiden kokeilu- ja koeajotapahtuma, Suomiveneilee.fi Lauttasaaressa avoinna tänään perjantaina klo 12–20!

Vene Båt
Hei ystävät! Aurinko paistaa ja suuri veneiden kokeilu- ja koeajotapahtuma jatkuu Lauttasaaressa vielä tänään 12–20! Ennennäkemätön mahdollisuus päästä tutustumaan veneilyyn ja vesielämään sekä kokeilemaan ja koeajamaan merellä kymmeniä erilaisia veneitä ammattitaitoisten kipparien kanssa. Koeajot ovat osallistujille maksuttomia ja niihin voi ilmoittautua paikan päällä. 🚤☀️

Katso veneet ja lisätiedot täältä: www.suomiveneilee.fi/koeajotapahtuma-2019
...

View on Facebook

4 days ago

Uiva Flytande

Suomiveneilee.fi Lauttasaaressa tarjoaa yli 40 venettä kokeiltavaksi ja koeajettavaksi – ammattimaisten kippareiden ohjauksessa.
Katso valikoima videolta ja tule torstaina ja/tai perjantaina koeajoille. Tapahtuma on avoinna molempina päivinä klo 12–20, eli töiden jälkeenkin ehtii vielä mukavasti vesille!
...

View on Facebook